Om os / Åbningstider

CompuConsult Data (CCPIP.DK) er stedet du henvender dig, hvis du gerne vil opleve god service,  et personale med stærk IT know-how, samt værksted, hvor du kan få tilset og repareret dit IT udstyr.  

Historien bag CCPIP.DK

CompuConsult Data (CCPIP.DK), overtog i 2007 Datagårdens Sønderjyske afdeling efter deres mere end 20 år i Haderslev. CCPIP har været tro mod Datagårdens koncept omkring sortiment af kvalitetsprodukter, samt vedligehold af yderst kompetent serviceværksted, hvor såvel virksomheder, som private dagligt betjenes.

I 2010 åbnede CCPIP endnu en afdeling i Fredericia i flotte butiksomgivelser og det har vist sig, at videreførelsen af konceptet fra Haderslev er blevet positivt modtaget i Fredericia også.
5. Juli 2023 flytter Fredericia afdelingen til større lokaler, og mere centralt i youSee's "gamle" forretning i Danmarksgade 17B


Specialforretning med eget værksted

Oplever du, at dit IT udstyr af og til laver knuder og ikke vil helt som du gerne vil?
Hos CompuConsult Data har vi eget værksted, hvor vi fejlsøger og -retter computere og andet IT udstyr. Vi mener det er vigtigt, at kunne tilbyde vores kunder denne mulighed for, at få belyst om det kan svare sig, at reparere eller om det er ved at være tid til udskiftning.
Står du og skal have skiftet en skærm på din bærbar, renset for virus, mal- og spyware, så kan vi hos os tilbyde dig denne service.

Stationære pc'er med attitude og bundsolid kvalitet

Vi bygger, på vores eget værksted, stationære pc'er til alle formål.
Skal du, som privat, have stationær pc til de daglige opgaver, som e-mail, surf på nettet, Facebook, e-boks og netbank eller skal du bruge professionelle og bundsolide arbejdsstationer i din virksomhed?
Interesserer du dig for E-Sport eller Gaming og derfor har brug for en Gamer PC med maksimal performance til dine spil og måske lidt gejl i form af LED lys og/eller vandkøling? Så bør du HELT sikkert tage dig en snak med os! 

Med udgangspunkt i vores mangeårige erfaring, inden for branchen, sammensætter vi stationære pc'er af absolut bedste kvalitet og dermed mest driftsikre komponenter. Vi går ikke på kompromis og selve bygningen af pc'en bliver gjort med yderste pertentlighed og ærekær indstilling overfor faget og den kunde vi skal aflevere produktet til. Alle kabler er trukket så optimalt i kabinet, som muligt, for absolut optimale betingelser 

Lyder det dyrt?
Det behøver det ikke at være! Selvom om vi er en specialforretning og har vores kvalitetsprincipper, så kan vi godt være med i priskampen på det store IT marked.

Kvalitetsprodukter på hylderne

Vi kan levere over 14000 varenumre, som kan bestilles direkte her på webshoppen. Du kan vælge at få varerne tilsendt med posten fra vores fjernlager direkte hjem til dig selv eller få tilsendt til vores butikker fragtfrit og afhente dem her. Da vi ikke ligger inde med alle 14000 varenumre fysisk i vores butikker kontakter vi dig, når din bestilling er klar til afhentning, så du ikke eventuelt kører forgæves. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os, i vores åbningstid, for en status, når du har bestilt.

 

BUTIKKER:

CCPIP.DK - CompuConsult Data Fredericia
Danmarksgade 17B
7000 Fredericia
Tlf.: 75 92 30 03
mail@ccpip.dk
Åbningstider: Mandag - Fredag:  10.00 - 17.30 / Lørdag: 10.00 - 13.00
 

  

 

 

 

 

 


 

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
CCPIP.DK - CompuConsult Data - Haderslev
Storegade 60
6100 Haderslev
Tlf.: 74 53 30 03
mail@ccpip.dk
Åbningstider: Mandag - Fredag:  10.00 - 17.00 / Lørdag: 10.00 - 13.00