Leveringsinfo


Der leveres kun til adresser i Danmark.
Leveringstiden er typisk 1-3 hverdage.

Vi tilbyder dig forskellige muligheder for forsendelse, som du frit kan vælge imellem, når du foretager dit køb på www.ccpip.dk.
Priserne på fragt fremgår under selve købsprocessen.

Du har mulighed for, at spare fragtomkostningerne ved, at bestille dine varer på ccpip.dk og afhente selv i en af vores butikker i henholdsvis Haderslev og Fredericia.
Vi kontakter dig, når varerne ligger klar til dig i den valgte afdeling, da der kan gå en dag med forsendelsen fra vores fjernlager til vores afdelinger.

Dine varer sendes med: Post Nord eller GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da vores kundeservice.

Hvis du ikke er hjemme på adressen leveres pakken ligeledes til nærmeste udleveringssted, og en seddel med informationer ligges i postkassen.

Hvis du fortryder købet kan du sende varen retur, men du betaler selv denne returporto.

Du kan ikke bytte gavekort.
 

Leveringstid
Vi bestræber vi os på den bedste kundeservice. Vores mål er derfor at ekspedere vores onlineordrer så hurtigt som muligt. Din ordre afsendes hurtigst mulig og vi har en typisk leveringstid på 1-3 hverdage. Vi kan dog ikke give en 100% garanti, men du er altid meget velkommen til at kontakte os for yderligere information om din ordre. Når din ordre afsendes fra vores lager, modtager du automatisk en kvittering pr. e-mail med dig Track & Trace nummer til din forsendelse.
 
Skulle der mod forventning opstå problemer vil vi naturligvis kontakte dig. Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl, udsolgte / udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Ved produkter med specielle leveringsvilkår, vil specifik leveringsinformation være oplyst på produktsiden.
 
Kontakt
Har du spørgsmål til din ordre er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail@ccpip.dk